4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORUM

Tarla kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

ÇORUM'DA TARLA KAVGASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Çorum'un Bayat ilçesinde tarladan geçme meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ahacık köyünde çiftçilik yapan Ö.V. (65) ve oğlu Ç.V. (29) Kepir mevkiindeki tarlalarında çalıştıkları sırada İ.Y. isimli şahıs başka bir tarlada çamura saplanan kardeşinin traktörünü çıkarmak için Ö.V.'nin tarlasından traktörüyle geçmek istedi.

Tarla sahibi Ö.V., ekili tarlalarından geçmemesi için İ.Y.'yi uyarınca iki taraf arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.Y., belinden çıkardığı ruhsatsız tabanca ile Ö.V. ve oğlu Ç.V.'ye 4 el ateş etti.

Kalbine tek kurşun isabet eden Ç.V. olay yerinde hayatını kaybederken, babası Ö.V. bacağından yaralandı. Bayat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ö.V., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ç.V.'nin cesedi ise otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi. 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Ç.V.'nin eşi ve yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi.

Olayın ardından jandarma tarafından yakalanan İ.Y.'nin sorgusunda, "Bütün bir şarjörü üzerlerine boşalttım. Silahım tutukluk yapmasaydı diğerlerin de öldürecektim" dediği iddia edildi. İ.Y.'nin cinayeti işlediği ruhsatsız silahı Bayat Çayı'na attığını söylediği öğrenilirken, silah henüz bulunamadı. Akli dengesi bozuk olduğu da iddia edilen İ.Y., sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilecek.

ÇORUM'DA TARLA KAVGASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
ÇORUM'DA TARLA KAVGASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
ÇORUM'DA TARLA KAVGASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 21:07:02
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 13:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?