2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Tecavüz zanlısı 12 kişi tutuklandı

Osmancık’ta, İzmir’den getirdikleri 12 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettikleri ve çocuğu para karşılığı fuhşa zorladıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 13 kişiden 12’si tutuklandı.

İzmir’den getirdikleri 12 yaşındaki P.T’ye tecavüz ettikten sonra fuhşa zorladıkları iddia edilen Mustafa Y. ile küçük kızla ilişkiye girdikleri ileri sürülen İ.B, K.E, M.Ç, M.S, U.D, F.Ç, N.B, H.Ç, N.B, Ş.Y, M.O. ve O.K. jandarmadaki sorgularının ardından geniş güvenlik önlemleri altında saat 13.00;de adliyeye sevk edilmişti.

Zanlılardan 12’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, H.Ç serbest bırakıldı.

Yetkililer, olayla ilgili Ali Y’nin de arandığını bildirdi.

İddiaya göre, İzmir’de tanıştıkları P.T’ye (12) tecavüz ettikten sonra Çorum’un Osmancık ilçesine getiren Ali Y. ile Mustafa Y, burada, küçük yaştaki kız çocuğunu fuhuşa zorladı.

Küçük kızı, yaklaşık 20 gündür Osmancık’ta tutan 2 kişi, önceki gece 35 CMH 36 plakalı otomobille Çorum’a gelirken, Osmancık-Çorum yolunun 8. kilometresinde 19 AK 884 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası, Mustafa Y. ile P.T, Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların davranışlarından şüphelenen jandarma ekipleri, hakkında İzmir’den kayıp ihbarı yapıldığı ortaya çıkan küçük kızın çantasından da kendi nüfus cüzdanının yanı sıra 22 yaşındaki Derya D. adına düzenlenmiş başka bir kimlik daha bulmuştu.

Araştırmayı genişleten jandarma, küçük kızın ekim ayında İzmir’den Osmancık’a getirilerek fuhuşa zorlandığını belirledi. Kazada yaralanan Mustafa Y. tedavisinin ardından gözaltına alınırken, P.T. jandarma tarafından koruma altına alındı.

Mustafa Y. ve P.T’nin ifadeleri doğrultusunda küçük kızla ilişkiye girdikleri iddia edilen 13 kişi gözaltına alınmıştı.

AA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 08:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?