2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Tehlikeli 'kestirme'

TEHLİKELİ 'KESTİRME'

Çorum'un Sungurlu ilçesinde karşıya geçmek için 1 kilometrelik mesafeyi dolaşmak istemeyen bazı sürücüler, köprü altında kendi imkanları ile oluşturdukları 'kestirme yol' ile adeta ölüme meydan okuyorlar.

İlçe merkezinden karşıdan karşıya geçerek Bahçelievler mahallesine gitmek isteyen bazı sürücüler 1 kilometre ilerdeki Ocaklı kavşağından geçmek yerine şehir merkezi kavşağında bulunan köprü altına kendi imkanları ile oluşturdukları 'kestirme yol'dan geçerek ölüme meydan okuyorlar. Üstelik sürücüler karayolları ekiplerinin çökme tehlikesi nedeniyle başlattığı köprü yapım çalışmalarını da umursamıyor.

Köprü yapım çalışmaları nedeniyle 200 metre ilerdeki Emniyet Kavşağını kullanamadıklarını ve bu yüzden bu tehlikeli geçidi kullandıklarını söyleyen bazı sürücüler, "Şuanda karayolları ekipleri tarafından başlatılan köprü çalışmaları nedeni ile Ankara-Samsun karayolunda trafik tek şeritten sağlandığı için bu kestirmeyi kullanıyoruz. Bu kestirme yolu ne karayolları nede belediye yaptı. Sürücüler buradan geçe geçe burada bir geçit oluştu" dedi.

TEHLİKELİ 'KESTİRME'
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2011 Cumartesi 17:26:02
Güncelleme :25 Haziran 2011 Cumartesi 17:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?