5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Teknisyen soba kurbanı oldu

OSMANCIKLI TEKNİSYEN SAMSUN'DA SOBA ZEHİRLENMESİNDEN HAYATINI KAYBETTİ

Samsun Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde görev yapan elektrik teknisyeni soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, eşi ve çocuklarını memleketi olan Osmancık'a ailesinin yanına gönderen İbrahim Kurt (45) gece yatmadan önce sobayı yakarak televizyon izlemeye başladı.

Televizyon izlerken oturduğu kanepede uyuya kalan Kurt bir süre sonra sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Kurt'un aranan telefonlara cevap vermemesi ve işe gitmemesinden şüphelenen ailesi ile iş arkadaşları polis gözetiminde kapıyı kırarak içeri girdiler. İçeri girdiklerinde ev içerisinde sobadan sızan yoğun kömür gazı ile karşılaşan yakınları İbrahim Kurt'un cansız bedenini buldular.

Kurt'un cenazesi Samsun'dan alınarak memleketi olan Çorum'un Osmancık ilçesine getirildi. Kurt'un cenazesi Gemici Yıldırım Bayezid Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Gemici mezarlığında toprağa verildi.

Türk Habersen İstanbul İl Başkanı Ahmet Kurt'un kardeşi olan İbrahim Kurt'un cenaze törenine Ankara'dan Türk Habersen Genel Başkanı İsmail Karadavut, Genel Merkez Genel Sekreteri Kasap Akyurt, Türk Habersen Çorum il Başkanı Ömer Çevikel, Çorum il yöneticileri ve yakınları katıldı.

Samsun Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde elektrik teknisyeni olarak görev yapan İbrahim Kurt'un 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

OSMANCIKLI TEKNİSYEN SAMSUN'DA SOBA ZEHİRLENMESİNDEN HAYATINI KAYBETTİ
OSMANCIKLI TEKNİSYEN SAMSUN'DA SOBA ZEHİRLENMESİNDEN HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 20:08:04
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 21:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?