7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

TEMAD'tan öğrencilere ayakkabı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Çorum Şubesi yöneticileri, il merkezine bağlı Kalehisar Köyü'ndeki Şehit Ali Kantemir İlköğretim Okulu'nda ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı yardımında bulundu. 

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Kalehisar Köyü Şehit Ali Kantemir İlköğretim Okulu'na giden TEMAD Başkanı Ertan Karabıyık ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Işık Eyvaz, Ömer Bişirici, İsmail Karaman, Murat Aytaç, Kemal Aytaş, Atilla Özdemir, Nurettin Çevik ve İsmet Sarıtekin, burada ilk olarak Okul Müdürü Sezgin Çalışkan'la bir süre görüştü. Çorum'un en büyük köylerinden biri olduklarını ve 170 öğrencileri bulunduğunu ifade eden Çalışkan, ihtiyacı olan öğrencilere kendi çabaları ile yardımda bulunduklarını belirtti ve TEMAD'ın yardımını da anlamlı bulduklarını ve kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi. 

TEMAD Çorum Şube Başkanı Ertan Karabıyık ve dernek yöneticileri, daha sonra önceden belirlenen öğrencilere ayakkabılarını tek tek giydirerek bayram sevincini erken yaşattı. Dernek Başkanı Karabıyık, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olarak sadece üyelerinin özlük hakları konusunda çalışmalar yapmadıklarını, Türkiye'yi ilgilendiren konuların kendileri için de önemli olduğunu, Ramazan Bayramı öncesinde topladıkları bağışlarla böyle bir yardımı yapmayı uygun gördüklerini ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 09:39:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?