2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Tokatspor ile anlaşan futbolcuya tepki

TFF 2. Lig takımlarından Çorumspor'da yönetim ve teknik heyet, Kırşehirspor'dan transfer edilen, ancak önceki gün kentten ayrılarak Tokatspor'la anlaştığını açıklayan futbolcuya sert tepki gösterdi.

Çorumspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, yaptığı açıklamada, Kırşehirspor'dan transfer edilen ve takımla birlikte hazırlık kampına katılan Ferhat Doğruel'in, 24 Ağustos Pazar günü sezon açılışının ardından ailevi sorunlarını gerekçe göstererek izin alarak Ankara'ya gittiğini söyledi.

Ferhat'ın önceki akşam kendilerini arayarak, ''Yeni sezonda Çorumspor ile aynı grupta mücadele edecek olan Tokatsporla anlaştığını ve takımdan aldığı belge ve ücretleri geri iade edeceğini bildirdiğini'' ifade eden Uzunköprü, Ferhat'ın bu davranışının futbol ahlakına yakışmadığını vurguladı. Takım arkadaşlarının kendisini ailevi sorunları için teselli ederken Ferhat'ın başka kulüple görüşmesinin spor ahlakı ve insanlıkla bağdaşır bir yanı olmadığını belirten Uzunköprü, bu mevki için alternatif isimlere yöneldiklerini kaydetti.

a.a
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 14:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?