9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

TOKİ anahtar teslimi 25 Ağustos'ta

Çorum'da yapımına 1.5 yıl önce başlanan TOKİ konutlarında çalışmalar son hızla devam ederken, konutların anahtar teslimi 25 Ağustos 2007 olarak belirlendi.


Konutlarda inceleme yapan AK Parti Milletvekili Agah Kafkas, Belediye Başkanı Turan Atlamaz ile İl Başkanı Faruk Özkader, konutların lüks ve çevre düzenlemesi ile Çorum'un en modern kenti olduğu söylediler. TOKİ toplu konut alanında yaptığı basın toplantısında anahtar teslim töreninin 25 Ağustos'ta gerçekleştirileceği müjdesini veren Agah Kafkas, yaptıkları koordinasyon toplantısı ile ilgili resmi kurumların çalışma planlarının ortaya konduğunu ve 25 Ağustos tarihinde anahtar teslim törenini gerçekleştireceklerini bildirdi.

 İnşaatların teslim süresinin bir miktar uzadığını ifade eden Kafkas, bunun sebebi olarak ise bazı kamulaştırma çalışmalarında yaşanan prosedürü gösterdi. Kafkas,"Burası Çorum'a armağan edilmiş çağdaş bir kenttir. Kentsel yaşamda olması gereken her ne varsa, insanlarımız anahtarlarını teslim aldığı gün tamamını hazır olarak bulacaklardır" dedi.


Kimsesizlerin kimsesi sloganıyla yola çıktıklarını dile getiren Kafkas, TOKİ çalışmalarının bu iddialarını taçlandıran bir çalışma olduğunu ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2007 Perşembe 04:05:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan özden IP: 88.227.87.xxx Tarih : 26.07.2007 23:04:29
TOKİNİ YAPTIRMIŞ OLDUĞU E TİPİ KONUTLARIN TUVALETLERİNİN TAVAN KISIMLARINDAKİ BOZUK YERLER DÜZELTİLECEK Mİ? YETKİLİ KİŞİLERE İLETİLMESİNİ RİCA EDERİM.