9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

TOKİ anahtarları teslim ediyor

Çorum'da yapımına 1.5 yıl önce başlanan TOKİ konutlarında çalışmalar tamamlanırken, ev sahibi olmaya hak kazananlara anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Konutlarda inceleme yapan Çorum Valisi Mustafa Toprak, AK Parti milletvekilleri Agah Kafkas, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, yaptıkları incelemenin ardından konutların anahtarlarının hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Bazı aksaklıklar nedeniyle uzun süredir anahtarların teslimi konusunda sıkıntı yaşandığını anlatan Vali Toprak, yapılan sıkı takip sonucunda konutlarda eksikliklerin tamamlandığını ve çok az bir çevre düzenleme sıkıntısı olduğunu ancak, konut sahiplerinin bugünden itibaren TOKİ inşaat şantiyesine veya Çorum Belediyesi'ne müracaat etmeleri halinde anahtarlarını teslim alarak taşınabileceklerini bildirdi.

Vali Toprak, TOKİ konutlarının tüm sıkıntılarının giderilmesi için çalıştıklarını belirterek, belediye ve valilik olarak işbirliği içerisinde çalışarak sıkıntıların giderilmesi ve vatandaşların olası sıkıntılarını aşmak için çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

TOKİ konutlarının bulunduğu alanda açıklama yapan Milletvekili Kafkas ise, Çorum'a dev bir semt kazandırdıklarını belirterek, "Çorum, devasa bir projeyi bitirmenin mutluluğunu yaşıyor. Vatandaşlarımız ucuz yolla ev sahibi oldular. Burası çok modern bir kent oldu. Buradan ev alan tüm vatandaşlarımızı kutluyorum. Hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 18:19:51
Güncelleme :3 Aralık 2007 Pazartesi 19:08:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?