4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORUM

Trafik canavarı yollarda

ÇORUM'DA TRAFİK KAZALARI: 2 ÖLÜ, 28 YARALI

Çorum'da meydana gelen 12 ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 28 kişi yaralandı.

İlk kaza Çorum-İskilip karayolunda meydana geldi. M.A. yönetimindeki minibüs, Çorum-İskilip karayolunun 17. kilometresinde yolun ıslak ve kaygan olması sürücüsünün aşırı hız yapması nedeniyle virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce karşı yönden gelen Z.U. yönetimindeki otomobile daha Z.A. yönetimindeki minibüsüne çarpıştı. Kazada minibüste bulunan her iki minibüs ve otomobilde bulunan D.A., O.A., A.A., Ö.A., İ.A., M.A., E.A. E.A, Z.U., E.U. ve İ.U. yaralanırken, S.A. kaldırıldığı

Çorum Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan E.U. Ankara Numune Hastanesine sevk edildi.

Bayat ilçesinde ise B.A. yönetimindeki minibüs Yenişıhlar köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü B.A ve araçtaki yolculardan M.A. ve M.A. yaralandı. Yaralılardan M.A. Bayat Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kırıkkale- Sungurlu karayolu 16. kilometresinde ise L.A. yönetimindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü L.A. ve yanında yolcu olarak bulunan G.A.L. yaralandı.

M.Z. yönetimindeki otomobil, Atçalı köyünden Çorum istikametine seyir halinde iken, sürücüsünün aşırı hız yapması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Meydana gelen kazada yaralanan araç sürücüsü M.Z. Çorum Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.s Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kargı ilçesinde meydana gelen kaza ise B.D. yönetimindeki otomobil, D-100 karayolu 10. kilometresinde karşı yönden gelen D.A.D. yönetimindeki kamyona çarpıştı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan R.N.D. yaralandı.

Ortaköy ilçesinde ise İ.K. yönetimindeki otomobil sürüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına uçtu. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Çorum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Alaca'da ise O.Ö.T. yönetiminde kamyonet, Alacahöyük istikametinden Küçükkeşlik köyü istikametine seyir halinde iken, yol kenarındaki yumuşak zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan K.T. yaralandı.

Kırıkkale-Sungurlu karayolunun 15. kilometresinde ise H.P. yönetimindeki otomobil sürücüsünün dikkatsizliği sonucu şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü H.P. Sungurlu Devlet Hastanesi'nde, A.P. Çorum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bayat ilçesinde biçerdöver ile minibüs çarpıştı. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü A.M. Çorum Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. İskilip ilçesinde ise H.D. yönetimindeki kamyon İskilip-Çukurköy yolunun 10'ncu kilometresinde havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle sürücüsünün virajı alamaması sonucu devrildi. Yaralı sürücü H.D. Çorum Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Çorum-Alaca karayolunun 8. kilometresinde S.D. yönetimindeki otomobil havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü S.D ve araçtaki H.D. yaralandı.

Sungurlu-Çorum karayolunun 6. kilometresinde ise İ.O. yönetimindeki otomobil havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Kazada araçtaki H.O., M.T.O. ve R.C.O. yaralandı. Yaralılar Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 22:36:02
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 23:02:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?