5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Trafikten sürücülere leblebi

TRAFİK POLİSLERİ SÜRÜCÜLERE LEBLEBİ DAĞITTI

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu'nun 165. yıl dönümü nedeniyle Çorum'un Sungurlu ilçesinde denetim yapan trafik polisleri, sürücüleri önce uyardı daha sonra leblebi ikram etti.

İlçede trafik denetimlerini artıran Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, denetimlerde sürücülere "Kurallara Uymak Çiğnemekten Daha Kolaydır" yazılı leblebi paketlerinden dağıttı.

Sürücülere trafik kurallarına uymaları için çağrıda bulunan ekipler, "Emniyet kemerinizi mutlaka takın. Sevindiklerinize sağ salim ulaşabilmek için mutlaka trafik kurallarına uyun" dediler.

Öte yandan Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polis Birimi yine Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu'nun 165. yıl dönümü münasebetiyle ilçede esnafı ziyaret ederek leblebi ikramında bulundu.

Esnafa şüpheli bir durumla karşılaştıklarında 155'i arayarak ihbarda bulunmalarını isteyen ekipler, "Bizler sizlerin yataklarında huzur içinde uyumanızı sağlamak için gece-gündüz çalışıyoruz. Sizlerden istediğimiz şüpheli bir durumla karşılaştığınız zaman vakit kaybetmeden 155'i aramanız" şeklinde uyarıda bulundular.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 12:08:01
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 15:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?