2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

TSO, iki okulla kardeş oldu

ÇORUM TSO, İKİ OKULLA KARDEŞ OLDU

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu ve Çorum Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi arasında ''Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesi'' kapsamında protokol imzalandı.

Çorum TSO'da yapılan imza törenine TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu Müdürü Kazım Alpoğlu, Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Galip Şahin katıldı. Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ''Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluğumuz gereği eğitim-öğretim alanında yapılan proje ve faaliyetlere her zaman destek vermeye çalışıyoruz. Bu bağlamda Valiliğimiz tarafından

yürütülen kardeş okul-kardeş kurum projesine de, ilimizdeki iki okulumuzla protokol imzalayarak destek verdik. Şüphesiz ki çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi söz konusu olduğunda, hepimizin amacı aynı, çıkarları ortaktır. Okullar, sadece öğrencilerine bilgi sunan yerler değil, aynı zamanda yakın çevrenin kültürel gelişimine katkı yapma ve toplumun gereksinimleri doğrultusunda nitelikli insan gücü yetiştirme gibi önemli görevleri olan eğitim kurumlarıdır. Bu kapsamda kurum olarak kardeş olduğumuz iki

okulumuza maddi desteğin yanı sıra manevi açıdan da önemli destekler vereceğimize inanmaktayız'' ifadelerini kullandılar.

Okul Müdürleri Kazım Alpoğlu ve Galip Şahin de Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş kurum olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, yapılan protokolün okulların ve verilen eğitimin kalitesinin yükselmesine vesile olacağını umut ettiklerini kaydettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2011 Pazartesi 17:58:00
Güncelleme :31 Ocak 2011 Pazartesi 18:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?