5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

TSO'dan acil çağrı

ÇORUM TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÇETİN BAŞARANHINCAL'DAN PAKİSTAN'A YARDIM ÇAĞRISI

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, 2 bin kişinin hayatını kaybettiği ve 20 milyon insanın olumsuz etkilendiği sel felaketi nedeniyle zor günler yaşayan Pakistan için başlatılan yardım kampanyası için destek istedi.

Pakistan'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan yardım kampanyasıyla ilgili bilgi veren Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, "Dost ve kardeş ülke Pakistan'da yaşanan sel felaketi, tüm dünyayı olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Ülkede meydana gelen seller sonucunda, Pakistan'ın önemli bir bölümü sular altında kalmış, binlerce kişi hayatını kaybetmiş, milyonlarca kişi de evsiz kalmıştır.

1999 yılında yaşadığımız Marmara depreminde ülkemize yardım elini uzatan ülkelerin en başında gelen ve şu an ülke tarihinin en büyük felaketi ile karşı karşıya olan Pakistan halkına yardım için çeşitli kampanyalar başlatılmıştır. Bağlı bulunduğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından da Pakistan halkı için bir yardım kampanyası başlatılmış ve kampanyaya ilk yardım TOBB tarafından 1 milyon dolar ile yapılmıştır.

Her türlü yardıma muhtaç olan Pakistan halkının ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için başlatılan kampanyaya destek olmak isteyen üyelerimiz, aşağıdaki hesap numaralarına bağışta bulunabileceklerdir.

Yardımsever üyelerimizin kampanyayla ilgili gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyor, hayatını kaybeden Pakistanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet, mağdurlara sabır ve acil şifalar diliyorum." dedi.

TOBB'un başlattığı yardım kampanyası için belirlenen hesap numarası şöyle:

HALK BANKASI ANKARA-ÇUKURAMBAR ŞUBESİ

HESAP NO: TR110001200131100016100002

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 17:59:04
Güncelleme :22 Ağustos 2010 Pazar 21:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?