5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

TSO'dan gazetecilere yemek

ÇORUM TSO'DAN GAZETECİLERE YEMEK

Türk basınında sansürün kaldırılışının 102. yıldönümünü ve 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından ildeki ulusal ve yerel basın kuruluşlarının yönetici ve çalışanlarına yemek verildi.

Yemeğe Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Meclis Başkanı Erol Karadaş, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Nadir Yücel ve gazeteciler katıldı.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, basının farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan sağlamak, sorunlar hakkında özgür tartışma ortamı oluşturmak, yanlışlıkları dile getirmek, toplumsal bilinci güçlendirmek, kamu yararını gözetmek gibi toplumsal açıdan çok önemli bir işleve sahip olduğunu belirterek, "Kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu ile hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan basın mensupları bu noktada çok önemli bir görev üstlenmektedir" dedi.

Başaranhıncal, "Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak basınımızla olan ilişkilerimizi sürekli üst seviyede tutmaya, imkanlarımız çerçevesinde her zaman üzerimize düşen katkıyı yapmaya çalışmaktayız. Bir asırlık tarihiyle Çorum'un gelişimine yön veren Odamızın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Çorum basınının yanında olacağından kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

ÇORUM TSO'DAN GAZETECİLERE YEMEK
İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2010 Cuma 18:24:02
Güncelleme :23 Temmuz 2010 Cuma 18:47:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?