3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

TSO'dan vergi rekortmenlerine ödül

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oda üyeliğinde 40. yılını dolduran, 2005-2006 ve 2007 yılı Kurumlar ve Gelir Vergisi rekortmenleri ile Çorum turizminin geliştirilmesine katkı sağlayanlara ödül verildi.


2005, 2006 ve 2007 yıllarında Gelir ve Kurumlar Vergisi'nde ilk 5'e giren Çorumlu mükellefler, Anitta Otel'de düzenlenen törenle Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ödüllendirildi. Ödül törenine; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Yavuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Eren, SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Vali Mustafa Toprak, Çorum Milletvekili Agah Kafkas, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Malatyalı ve çok sayıda müteşebbis katıldı.


2005, 2006 ve 2007 Gelir ve Kurumlar Vergisi'nde 2005 yılı birincisi Atilla Erdemli, 2006 ve 2007 birincisi Metin Erişken ile Kurumlar Vergisi'nde 2005 ve 2006 birincisi Mehmet Özdoğan ve Duduoğlu Çelik'e plaketlerini Vali Mustafa Toprak verdi.
AB-Türkiye Delegasyon Başkan Yardımcısı Tibor Varadi, 2005-2006 ve 2007 yıllarında Gelir Vergisi'nde ikinci olan Metin Erişken, Selahattin Kaleli ve Nurettin Bıyık'a plaket verirken, milletvekili Agah Kafkas da Kurumlar Vergisi'nde ikinci olan Erdemli Makine, Duduoğlu Çelik ve As İnşaat'a plaketlerini verdi.
Gelirler vergisi üçüncüleri Hacı Ömer Unculu, Hüsnü Başlı ve Mehmet Tütüncü'ye plaketlerini Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray verirken, Kurumlar Vergisi üçüncüleri Uğur Barlık, Selahattin Kaleli ve Mehmet Özdoğan ise plaketlerini Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ın elinden aldı.


2005, 2006, ve 2007 yıllarında Gelir Vergisi'nde dördüncü olan Ertuğrul Akkaya, Mehmet Çağıl ve Memduh Çıkmaz'a plaketlerini Defterdar Vekili İbrahim Kulaoğlu, Kurumlar Vergisi'nde dördüncü olan Erdem Çenesiz ve Mustafa Yağlı'ya plaketlerini TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Yavuz verdi.
Gelir Vergisi'nde beşinci olan Mehmet Tütüncü, İbrahim Derindere ve Ertuğrul Akkaya, plaketlerini TOBB YK Üyesi Şadan Eren'den, Kurumlar Vergisi'nde beşinci olan Kızılırmak Döküm AŞ, AR-San Makine ve Uğur Makine'ye plaketlerini Nevşehir TSO Başkanı Arif Parmaksız sundu.

VALİ TOPRAK'A ÖZEL ÖDÜL
Çorum iş alemine olan yaklaşımı, kentin bütünüyle kurmuş olduğu yapıcı ortamı ve kentin sorunlarına gösterdiği yakın ilgi ve gelişimine olan katkıları nedeniyle Vali Mustafa Toprak'a TSO tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Toprak'a plaketini TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu verdi.
Törende, Ticaret ve Sanayi Odası'nda 40 yıllık üyeliklerini tamamlayan Çorumlu işadamları da ödüllerini aldı. Ömer Topaloğlu, Hasan Kaltakçı, Abdullah Haboğlu, Hasan Özsaraçoğlu, Mehmet Çağıl, Zekeriya Sayat ve Bülent Seydim'e plaketlerini TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu verdi.


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ödül töreninde Çorum ili turizmine sağladıkları katkı nedeniyle KAS Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Kakaç ve Uğur Turizm Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Barlık'a da plaket verildi.
Çorum'da tarihi Ali Paşa Hamamı'nı tekrar ziyaretçilere açan ve hamam turizmini başlatan Kakaç, plaketini TSO Meclis Başkanı Mehmet Özdoğan'dan alırken, Çorum'un ilk beş yıldızlı otelini inşa eden Barlık ise plaketini TSO Başkanı Kenan Malatyalı'nın elinden aldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 17:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?