2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

TSO'ya dev kompleks

ÇORUM TSO'YA DEV KOMPLEKS

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yeni kompleks projesi oda üyelerine tanıtıldı.

TSO Meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Osman Soylu başkanlığında yapıldı. Toplantıda TSO yönetim kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, yönetim kurulunun aylık faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Başaranhıncal'ın konuşmasının ardından TSO meclis üyesi Turgut İlgü, yapılacak yeni kompleks hakkında üyelere sunum yaptı. İlgü, 8 bin metrekare kapalı alanı bulunan kompleks planının TSO'nun büyüyen yapısının getireceği ihtiyaçların yanı sıra, Çorum'un ve bölgenin de ihtiyaçlarının

gözetilerek hazırlandığı bildirildi.

Çalışma alanları, iç avluları ve yeşil mekanları ile dikkat çeken kompleks planının bünyesinde, 500 kişilik modern bir toplantı salonu, 200 kişilik meclis toplantı salonu ve komisyonların toplantılarını yapabilecekleri salonlar yer alıyor.

Bayındırlık birim fiyatları ile 4 milyon 500 bin TL maliyeti bulunan projenin, ihale usulü ile daha düşük rakamlara mal edilebileceğinin altının çizildiği sunumda, Meclis Üyesi Mustafa Amasyalı, 8 bin metrekarelik alanın büyük bir alan olduğunu, inşaat tamamlandığında atıl bir bina ile karşı karşıya kalınmamasına dikkat edilmesini önerdi.

İlgü, Amasyalı'nın sorusu üzerine çalışmaların henüz avam proje aşamasında olduğunu, fazlalık ya da eksikliklerin yapılacak düzenlemelerle ele alınabileceğini ifade etti.

ÇORUM TSO'YA DEV KOMPLEKS
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2011 Salı 14:48:01
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 16:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?