3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Turizmciler Çorum'a çıkarma yaptı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) üyesi tur operatörleri, Boğazkale’de tarihi ve turistik yerleri gezdiler. Çorum’a gelecek yerli ve yabancı turist sayısını artırabilmek amacıyla Çorum Valiliği ile Anatolia Turizm Derneği işbirliğinde TURSAB üyesi tur operatörlerine yönelik olarak düzenlenen 3 günlük Çorum gezisi devam ediyor.

Cuma günü Osmancık’ta, Çorum Vali Yardımcısı Murat Soylu ve Anatolia Turizm Derneği Başkanı Faruk Tuzcu tarafından karşılanan 50 kişilik grup, aynı gün Osmancık ve İskilip’teki tarihi ve turistik mekanları gezdiler. Cumartesi günü Alacahöyük ve Çorum’u gezen grup buradan Sungurlu Mavi Ocak tesislerine geçti.

Çorum Valisi Hüseyin Poroy, Vali Yardımcısı Murat Soylu, Sungurlu Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Müze Müdürü İsmet Ediz, Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif, Arkeolog Önder İpek ve Anatolia Turizm Derneği Başkanı Faruk Tuzcu’nun da aralarında bulunduğu grup, Mavi Ocak’ta akşam yemeği yedi. Grup, Boğazkale gezisinin ardından bugün Çorum’dan ayrılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2005 Pazartesi 13:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?