3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Türk Bayrağı tören alanına paraşütle indi

Çorum’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda bir program düzenlendi. Programa Vali Hüseyin Poroy, AK Parti Çorum Milletvekilleri Muzaffer Külcü, CHP Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Garnizon Komutan Vekili J. Binbaşı Ali Aslan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Vali Hüseyin Poroy, öğrenci ve vatandaşların bayramlarını kutladı. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin okunmasının ardından törene katılan tüm öğrenciler tarafından Gençliğin Ata’ya cevabı okundu. Daha sonra bir gösteri sunun lise öğrencileri, törene katılanlar tarafından ayakta alkışlanırken, törende ayrıca, Türkiye ikincisi olan Çorumspor Paf takımı Vali Hüseyin Poroy tarafından tebrik edilerek kutlandı.

Öğrencilerinin gösterilerinin ardından havai fişekle atılan Türk bayrağının paraşütle sahaya inmesi, vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 14:41:48
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 13:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?