2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Türk Manşet günlük yayına geçti

Çorum'da uzun süredir haftalık yayın yapan Türk Manşet gazetesi günlük yayına geçti. Türk Manşet gazetesinin günlük olarak çıkmasının ardından Çorum'da günlük yayın yapan gazetelerin sayısı 8'e yükseldi.


''İlkemiz doğru ve objektif habercilik'' sloganı ile günlük yayına başlayan Türk Manşet gazetesinin, farklı yorum ve haberler ile okuyucuları ile buluşacağı ifade edildi.
Türk Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Özülkü, Çorum'da uzun süredir haftalık olarak yayın yaptıklarını ancak, okurlarının isteği doğrultusunda Türkiye'nin aydınlık geleceğine ışık tutmak amacıyla günlük yayına geçtiklerini söyledi.
İlkelerinin objektif habercilik olduğunun altını çizen Murat Özülkü, "İlham ve kuvvet kaynağımız bize güç, gönül ve heyecan veren milletimizin ta kendisidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş çekirdeğinin bize emanet ettiği ilkelere bağlı kalarak habere ihanet etmeden, objektif habercilik anlayışı içerisinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.


Murat Özülkü, özelde Çorum'a genelde Türkiye'ye samimi hisler içerisinde hizmet etmek arzusunda olduklarını ifade ederek, "Demokrasinin ülkemiz için en iyi idare şekli olduğu inancı içerisinde Manşet'in bütün kuvveti, yalnız kendi imkanlarına ve düşüncelere inanan insanların desteğine dayanarak çıkabilmesidir. Bundan dolayı kimseyi gücendirmekten korkmayacak ve kimseyi memnun etmek arzusu taşımayacaktır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 19:08:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?