5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Uğur Işılak sesiyle büyüledi

SUNGURLU'DA UĞUR IŞILAK KONSERİ

Ünlü sanatçı Uğur Işılak, Çorum'un Sungurlu ilçesinde hayranlarıyla buluştu.

Sungurlu Belediyesi'nin organize ettiği '87. Yıl Cumhuriyet Şenliği' etkinlikleri kapsamında düzenlenen halk konserinde sahne alan ünlü sanatçı, Sungurluluları coşturdu.

Halk konseri kapsamında ilk olarak yerel sanatçılar Cangül ve Aşık Gülabi sahne aldı. Yerel sanatçıların ardından sahneye gelen ünlü sanatçı Uğur Işılak geceye damgasını vurdu. Binlerce kişinin doldurduğu konser alanında Işılak'a ilgi büyüktü. Ünlü sanatçı tamamı kendi bestelerinden oluşan konserinde misafirlere unutulmaz bir gece yaşatırken, izleyenler de coşkuyla kendisine eşlik ettiler.

Konser sonunda Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Uğur Işılak'a Sungurlu'nun simgesi olan saat kulesi maketi hediye etti. Ünlü sanatçıda Sungurlu'da böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde ve Sungurlulu hayranlarıyla buluşmasına vesile olan Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'ya teşekkür etti. Konseri AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş, Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Maden, belde belediye başkanları ve vatandaşlar izledi. Halk konseri havaifişek gösterisinin ardından sona erdi.

SUNGURLU'DA UĞUR IŞILAK KONSERİ
SUNGURLU'DA UĞUR IŞILAK KONSERİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 00:16:05
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 15:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?