2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Uslu ve Ceylan'dan teşekkür çıkarması

USLU VE CEYLAN'DAN TEŞEKKÜR ÇIKARMASI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum milletvekili Salim Uslu ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 12 Haziran seçimlerinin ardından ilçelere teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Kargı ilçesine giden AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu ve AK Parti Çorum İl Başkanı Sami Ceylan burada Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı. Belediye önünde vatandaşlarla sohbet eden Uslu ve Ceylan daha sonra ilçede cadde turu yaptı.

Çorum'da ilk kez genel seçimlerin ardından yaptıkları ilçe gezileriyle bir ilke imza atan Uslu ve Ceylan, AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı seçmenlere teşekkür ettiler. Uslu ve Ceylan, daha sonra sırasıyla Hacıhamza beldesi, Osmancık, Dodurga, Oğuzlar, Laçin ve Mecitözü ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olması için temennide bulunan Uslu, seçimlerde AK Parti'ye oy veren veya vermeyen tüm seçmenlere teşekkür etti. Uslu, halkın 12 Haziran seçimlerinde boş vaatlere prim vermeyerek AK Parti'yi yeniden tek başına iktidar yaptığını söyledi. Seçimlere AK Parti ile birlikte 16 tane daha siyasi partinin katıldığını hatırlatan Uslu, "Ana muhalefet partisi ve yanındaki yavru muhalefet partileri seçimlerde aldıkları oy oranı ile AK Partiye yetişemedi. Halkımız duygularıyla değil, aklı ve vicdanı ile hareket etti. Halkımız sloganlara, vaatlere oy vermek yerine yapılan hizmetlere bakıyor. Hizmet yapan insanların dürüstlüğüne ve güvenirliliğine bakıyor. Genel Başkanımız ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın başarılı ülke yönetimi, Çorum'da yapılan hizmetlerin amaca uygun ve kısa sürece bitirilmesi AK Parti'yi bir kez daha iktidar taşıdı" dedi.

Türkiye'de 'laiklik elden gidiyor', 'ülke bölünüyor', 'ülkenin üniter yapısı bozuluyor' gibi slogan atanlarla, rejim ticareti yapanların toplumun karnını doyuramadığını ve toplumun birikmiş sorunlarını çözemediklerini dile getiren Uslu, "Ama 8.5 yıllık AK Parti iktidarında gerek yatırımların zamanında yapılması gerekse devletin tasarruflara yönelmesi geçmişteki gibi SSK KİT açıklarının olmaması, ülkenin 70 cente muhtaç olmaktan kurtulmuş olması, ülkenin artık IMF'den borç almayan, kendi kendine yeten ülke yeten bir ülke haline gelme si bu toplumun aklına ve vicdanına uygun olduğu için Türkiye'de toplumun yüzde 50'si AK Partiye bir kez daha iktidar olma şansı verdi" ifadelerini kullandı.

Milletin oyunu istikrardan yana kullandığını belirten Ceylan da, seçimlerde partisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür etti.

USLU VE CEYLAN'DAN TEŞEKKÜR ÇIKARMASI
USLU VE CEYLAN'DAN TEŞEKKÜR ÇIKARMASI
USLU VE CEYLAN'DAN TEŞEKKÜR ÇIKARMASI
USLU VE CEYLAN'DAN TEŞEKKÜR ÇIKARMASI
USLU VE CEYLAN'DAN TEŞEKKÜR ÇIKARMASI

 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 16:02:05
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 19:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
azizce IP: 85.104.83.xxx Tarih : 15.06.2011 20:37:11

uslu artık çoruma zor gelir ankaraya gidipte gelmeyen milletvekilleri gibi olur uslu bakanlıklardan birini alırım diyor ama onuda vermezler köşesinde uslu puslu oturup oturumlarda oy verir sadece