2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Uslu'dan Vali Çakır'a teşekkür ziyareti

USLU'DAN VALİ ÇAKIR'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum milletvekili Salim Uslu, Vali Nurullah Çakır'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Salim Uslu'ya ziyarette AK Parti Çorum milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Aslan eşlik etti. AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum'un gelişip kalkınması için tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi. Kentteki sanayi kültürünün Çorum için bir şans olduğunun altını çizen Uslu, kente gelecek her türlü yatırımda elinden gelen desteği sunacağını belirtti.

Uslu, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte sadece partisinin değil Çorum'un da kazandığının altını çizdi. Çorum halkının üzerlerine önemli bir sorumluluk yüklediğinin altını çizen Uslu, halkın gösterdiği ilgi ve teveccühe layık olacaklarının altını çizdi.

Seçim sürecinin şölen havasında tamamlandığına dikkat çeken Uslu, bu sürece katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Vali Nurullah Çakır da 12 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Çorum'a hayırlı olması için temennide bulunarak, tüm milletvekillerine bundan sonraki siyasi hayatlarında başarılar diledi. Çakır, seçim sınavından Çorum'un başarıyla geçtiğini sözlerine ekledi.

USLU'DAN VALİ ÇAKIR'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 17:08:01
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 18:23:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?