2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Üst geçit sorununa el atıldı

Karayolları tarafından Çorum Çevreyolu Osmancık Kavşağı'na yapılan ve yapımı yılan hikayesine dönen üst geçidin tamamlanması için belediye devreye girdi.


Yaklaşık 2 yıldır köprünün tamamlanması beklenirken, yüksek kırımla ihaleyi alan firma köprüde yeterince çalışma yapamadı. 2 yılda bölge trafik açısından ciddi sıkıntı yaşarken, bölge sakinleri Karayollarını mahkemeye vermeye hazırlandığı sırada Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşen il yöneticileri üst geçidin tamamlanması için Belediye ile anlaşma sağladılar.

Karayolları üst geçitte gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra Çorum Belediye ekipleri asfaltlama çalışmalarına başladı.
Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Belediye'nin devraldığı üst geçit köprüsünde incelemelerde bulundu. Çorum halkının sıkıntı çekmesine gönlü razı olmadığını anlatan Başkan Atlamaz, "Müteahhit firmanın görevini yapmaması nedeniyle uzun zamandır yapımı beklenen köprünün asfalt işini üslendik ve bir hafta gibi kısa sürede çalışmalar tamamlanacak ve köprüden araç geçimi sağlanacak. Halkımızı rahat ettirebilmek için tüm ekipleri köprüye yönlendirdik ve burada çalışmalar kısa sürede tamamlanacak" şeklinde

İha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 20:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?