9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Uygur kardeşlerden kahkaha tufanı

Ünlü tiyatro sanatçıları Süheyl-Behzat Uygur kardeşler, "Güldüren Şüphe" adlı oyunları ile Çorumlu tiyatro severlerle buluştu. 

Şellale Cafe tarafından getirilen ve Çorum Devlet tiyatro Salonu'nda sahne alan Uygur kardeşler, "Güldüren Şüphe" adlı iki perdelik tiyatro oyunu ile Çorumlu tiyatro severlere kahkahalı dakikalar yaşattı. Oyunda eşlerinden şüphelenen ve emin olabilmek için çeşitli yollara başvurarak her şeyi karıştıran iki adamı canlandıran Uygur kardeşler, izleyicileri kahkahaya boğdu. 

Teknik arızalar nedeniyle yarım saat oyuna geç başlayan Uygur kardeşler, oyun sırasında da ses düzeninde aksama olunca oyunu keserek bir süre seyircilerle sohbet ettiler. Birbirinden güzel esprilerle seyircilerle sohbet eden Uygur kardeşler, oyuna devem ederek, iki perdelik oyun sonunda salonda bulunanlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandılar.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2007 Cuma 14:49:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sahil göktürk IP: 85.99.211.xxx Tarih : 7.03.2007 17:27:11
ben ankara lıyım ve çorumu çooooook seviyorum.Çok sakin biryer huzur veriyor insana.uygur kardeşlerin geldiğini duysaydım bende gelir izlerdim.ÇORUMU ÇOK SEVİYORUM.ankara gibi değil türkiyenin EN SAKİN yeridir.seni seviyorum ÇORUM....