8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Vali Poroy'a veda yemeği

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından Valiler Kararnamesi ile Danıştay üyeliğine atanan Çorum Valisi Hüseyin Poroy'a, Çorum'da görev yapan daire müdürleri tarafından veda yemeği verildi. 

Görev yaptığı 2.5 yıl içerisinde Çorum'a büyük katkılar sağlayan ve bu süre içerisinde daire müdürleriyle iyi diyalog kuran Çorum Valisi Hüseyin Poroy, Danıştay üyeliği için Ankara'ya gitmeden önce çalışma arkadaşlarıyla son defa yemekte biraraya geldi. Bu hafta içerisinde Çorum'dan ayrılacak olan Vali Hüseyin Poroy'a verilen yemekte, görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaların sinevizyon olarak gösterilmesi sırasında Hüseyin Poroy ile eşi Ayla Poroy duygulu anlar yaşadı. 

Vali Hüseyin Poroy onuruna daire müdürleri tarafından Vadi Restoran'da verilen veda yemeğine Vali Hüseyin Poroy ile eşi Ayla Poroy, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ufuk Tuncer ile eşi Gülsüm Tuncer, Belediye Başkanvekili Mahmut Köksal, Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, Ağır Ceza Reisi Turgut Bayraktar, Emniyet Müdürü İsmail Karama ile Çorum'da görev yapan tüm daire müdürleri, ilçe kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Ertekin ile çok sayıda seçkin davetli katıldı. 

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Vali Hüseyin Poroy, görev yaptığı 2.5 yılda Çorum'a en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, Çorum insanının sanayisiyle, ekonomisiyle, sosyal hayatıyla kendini kanıtlamış bir il olduğunu ifade etti. Çorum'u her alanda tanıtmak gerektiğini kaydeden Vali Poroy, "Çorum tarihi ve kültürüyle, sıcak kanlı insanıyla Anadolu'nun güzel bir şehri. Bu kültürü ve ekonomik değeri tüm ülkeye ve dünyaya en iyi şekilde tanıtmak gerekiyor. Diğer birçok ilin sahip olmadığı tarihi medeniyetleri bünyesinde barındıran Çorum'u tanıtmak tüm Çorumlular'ın görevi olmalıdır" diye konuştu. 

Duygulu anların yaşandığı yemekte Vali Hüseyin Poroy ile eşi Ayla Poroy'a daire müdürleri adına Vali Yardımcısı Fatih Damatlar tarafından hediye verildi.
iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 10:04:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERDAL ACAR IP: 88.230.161.xxx Tarih : 27.03.2007 13:06:53
Vali Poroy, "Çorum tarihi ve kültürüyle, sıcak kanlı insanıyla Anadolu'nun güzel bir şehri. Bu kültürü ve ekonomik değeri tüm ülkeye ve dünyaya en iyi şekilde tanıtmak gerekiyor. Diğer birçok ilin sahip olmadığı tarihi medeniyetleri bünyesinde barındıran Çorum'u tanıtmak tüm Çorumlular'ın görevi olmalıdır"İYİ DE SİZ NE YAPTINIZ SAYIN VALİM