3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Vali eşinden yurt ziyareti

Çorum Valisi Hüseyin Poroy’un eşi Ayla Poroy, Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Rotary Kulübü yöneticileriyle birlikte geldiği yurtta kız öğrencilerin sorunlarını dinleyen Ayla Poroy, onları gerçek anlamda sevdiklerini söyledi.

Öğrencilerin, özellikle derslerinde başarılı olmasını istediklerini belirten bayan Poroy, "Bizleri bugüne kadar utandırmadınız, bundan sonra da utandırmayacaksınız, bizler her zaman sizlerin başarılarıyla gurur duyacağız" dedi. Yurtta kalan kız öğrencilerin sorunlarını bildiklerini ve bu yönde hareket ettiklerini anlatan Poroy, "Daha öncede yurdumuza geldiğimizde öğrencilerimizin bir takım sıkıntıları olduğunu gördük. Bu ziyaretle onların sorunlarını bir nebze olsun gidermek istedik" diye konuştu.

Poroy, daha sonra, yurtta kalan kız öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler armağan etti. Kız öğrencilerin kaldığı yerleri de gezen Ayla Poroy, bayan öğretmen talebi ile ilgili olarak birtakım girişimlerde bulunacaklarını kaydetti. Kız öğrencilerin kendi elleriyle hazırladığı ikramları da kabul eden bayan Poroy, onlara, her zaman destek olacaklarına dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2005 Cuma 18:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?