8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Vali fidan dağıttı

Çorum Çevre ve Orman Müdürlüğü'nün "Yeni Yıla Fidan Dikerek Girelim" parolası ile başlattığı kampanya çerçevesinde Çorum'da bin adet fidan dağıtılacak.

Kampanya, Çorum Valisi Mustafa Toprak, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Emniyet Müdürü İsmail Karaman, Çevre ve Orman Müdürü Ziya Çöpür tarafından belediye binası önünde vatandaşlara çam fidanları dağıtılarak başlatıldı.

Çorum Valisi Mustafa Toprak, kampanyanın Çevre ve Orman İl Müdürlüğü tarafından erozyonu ve toprak kaymasını önlemek amacıyla başlatıldığını belirterek, "Yetkililer fidanları ücretsiz olarak dağıtıyorlar. Dikimi konusunda da halkımıza bilgi vereceklerdir" dedi.

Çevre ve Orman Müdürü Ziya Çöpür, kampanya çerçevesinde vatandaşlara bin adet çam fidanı dağıtılacağını belirterek, yeşil bir kent için vatandaşlara ağaç dikiminin yararlarının anlatılacağını ve fidan dikiminin teşvik edileceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 19:14:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
a.aycicek IP: 85.97.45.xxx Tarih : 31.12.2007 23:54:25

Son derece anlamlı güzel düşünülmüş bir etkinlik. Başta Valimiz Mustafa Toprak, Çevre ve Orman Müdürü Ziya Çöpür olmak üzere kampanyada emeği olan herkesi şahsım adına tebrik eder, yeni yıllarını kutlarım.