3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Vali Toprak'tan bayram ziyaretleri

Çorum Valisi Mustafa Toprak, çeşitli kurumların yanı sıra hastane, huzurevi ve yetiştirme yurdunu ziyaret ederek, burada kalanların bayramını kutladı. 

Vali Mustafa Toprak başkanlığındaki protokol üyeleri, ilk olarak Çorum Jandarma Alay Komutanlığı'nı ziyaret ederek, burada vatani görevini yapan askerlerin bayramını kutladı. Vali Toprak, Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığı ziyaretin ardından Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Buradaki törene AK Parti Çorum Milletvekilleri Agah Kafkas, Cahit Bağcı, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Eyüp Bölük, Belediye Başkanı Turan Atlamaz ile daire müdürleri de katıldı. 

Daha sonra yetiştirme yurdu, huzurevi ve kız yetiştirme yurdunu ziyaret ederek burada kalan çocuklar ile yaşlıların bayramını kutlayıp çeşitli hediyeler veren Vali Toprak, Çorum Devlet Hastanesi'ne geçerek yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Vali Toprak, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, "Bayramların insanlar arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramı insanların yardım, iyi niyet ve hoşgörülü olmanın ne kadar önemli olduğunun göstergesidir. Tüm vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde olsunlar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 15:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?