3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Vali vatandaşların sorunlarını dinledi

Çorum'un Mecitözü ilçesinde internet evi, kütüphane, Aile Sağlık Merkezi ve Toprak Analiz Laboratuarı'nı açan Vali Mustafa Toprak, Türkiye'nin geleceğinin eğitimli gençlerin yetişmesi ile garanti altına alınacağını söyledi.


Çorum Valisi Mustafa Toprak, ilk olarak Mecitözü ilçesinde Aile Sağlık Merkezi'nin açılışını yaptı. Vali Toprak, burada sağlıklı bir toplum için vatandaşların en iyi şekilde sağlık hizmeti alması gerektiğini ifade etti.


Vali Toprak, vatandaşların hastanelere gitmeden önce birinci basamak olan aile hekimlerine görünmelerini isteyerek, aile hekimlerine ise vatandaşlara iyi davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.


Daha sonra Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı kurslar sonrasında üretilen el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı serginin açılışını yapan Vali Toprak, burada yaptığı konuşmada eğitime değinerek, gençlerin mutlaka okuması gerektiğini ifade etti. Toprak, sergi açılışı sonrasında kursiyerleri kutlayarak, el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergiyi gezdi. Burada yapılan bir törenle Halk Eğitim Merkezi'nin kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerlerin belgeleri verildi.


Mecitözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Şahinkaya, ilçede açtıkları 19 dalda 53 kurs ile 920 kişiye eğitim verdiklerini söyledi. Şahinkaya, vatandaşların isteği doğrultusunda yine kurs açabileceklerini söyledi.


İlçede internet evi ve kütüphane açılışını da gerçekleştiren Vali Mustafa Toprak, daha sonra Toprak Analiz Laboratuarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Vali Mustafa Toprak, daha sonra ilçede vatandaşların sorunlarını dinledi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 17:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?