20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Vali'den Başkana ziyaret

Çorum Valisi Mustafa Toprak, 29 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti. Başkan Külcü, Meclis üyeleri ve Başkan yardımcıları tarafından karşılanan Vali Toprak, Muzaffer Külcü'yü ve Meclis üyelerini tebrik ederek görevinde başarılar diledi.


Çorum'un seçimlerde tüm partiler, kurum ve kuruluşlar ile vatandaşların başarılı bir sınav verdiğini ifade ederek yerel yönetimlerin kentin kalkınmasına öncülük ettiğini hatırlatan Vali Mustafa Toprak, "Seçim sonucunda sizler 5 yıllığına bu şehri yönetmeye hak kazandınız. Süre 5 yıl olsa da aslında çabuk geçecektir. Bunun için bu süreyi iyi değerlendirmek ve hizmette zamanla yarışmak gerekiyor. Yeni yatırımlar ve yeni projeler için bu süre çok da uzun değil. Çorum önümüzdeki 5 yıllık süreçte şaha
kaldırılmalı. Bu konuda il valisi olarak şahsım ve kurumun adına her türlü desteğe hazırım.
 

Bu süreçte şehircilik, mimari yapı ve çevrenin yeniden dizayn edilmesi adına güzel hizmetler yapılmalıdır. Tarafsız ve adalet ölçüleri içerisinde tüm kurumlar el birliği içinde Çorum'u geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum. Bu süreçte diğer partilerin adaylarının projelerinden de istifade edilmelidir. Çok hassas bir koltukta oturuyorsunuz. Burada hoş bir seda bırakmak önemlidir" dedi.
Kamunun tarafsız, yansız ve adalet ölçüsünden ayrılmadan halkın mutluluğu için hizmet yaptığını belirten Mustafa Toprak, Valilik, belediye, meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla işbirliği içinde 5 yıl içinde sorunlarını çözmüş bir Çorum oluşturabileceğini kaydetti
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, Vali Toprak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, el ele Çorum'u geleceğe taşıma gayretinde olacaklarını, kentin tüm dinamikleri ile tüm sorunlarını çözeceklerine inandığını, hedefinin 5 yılı en verimli şekilde kullanarak Çorum'un çehresini değiştirmek olduğunu söyledi.
''Devletin ve milletin valisi'' kavramlarına inandığını belirtirken Vali Toprak'ın milletin valisi olarak gönüllerde taht kurduğunu dile getiren Belediye Başkanı Külcü, kurumların hizmetlerinin insanların mutluluğu için olduğunu hatırlattı. Başkan Külcü, "Geçmişte cesur adımlar atılamadığından birtakım hizmetlerde geri kaldığımızı düşünüyorum. Beş yıllık görev süremin sonunda Çorum'un çehresinin değişmiş olacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 12:42:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?