3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Validen polise takdirname

Çorum Valisi Hüseyin Poroy, Çorum’da görev başında başarı gösteren 21 polisi takdirname ile ödüllendirdi.

Çorum’da olaylara zamanında müdahale eden ve birçok faili meçhul olayları aydınlatan polisler Vali Hüseyin Poroy tarafından düzenlenen bir törenle takdirname verildi.

Vali Hüseyin Poroy, tören sırasında yaptığı konuşmada, polisin vatandaşın huzur ve güvenliği için canperane bir şekilde görev yaptığını belirterek, "Büyük bir azim ve heyecanla çalışan polisler, Çorum’da olduğu gibi ülkenin her yanında huzur ve güvenliği canları pahasına sağlamaya çalışıyorlar. Çorum’da Emniyet teşkilatının başarılı çalışmaları nedeniyle vatandaşlarımız huzur içerisinde, bu huzuru sağlayan başta Emniyet Müdürü İsmail Karaman olmak üzere tüm teşkilatı kutluyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Hüseyin Poroy, Asayiş Şube Müdürü Adem Yüce, Komiser Yardımcısı Gürsel Caner, Komiser Yardımcısı Esen Yıldırım ile Polis memurları Orhan Koç, Eşref Avşar, Kamil Aslan, Tuncay Paylan, Fatih Koç, Esra Kapancı, Özkan Öztürk, Bilal Koca, Recep Bektaş, Ömer Ekici, Cengiz Öcal, Asuman H.Tıraş, Abdurrahman Özelçi, H.İbrahim Kül, Turgut Kınay, Muharrem Terzi, Mesut İbrahimoğlu ile Necati Pelit’e görevlerinde gösterdikleri başarılı çalışmalar nedeniyle takdir belgesi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2005 Cuma 13:02:56
Güncelleme :14 Nisan 2005 Perşembe 13:27:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?