9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Valilikten bayram tedbirleri

Çorum Valiliği Kurban Bayramı nedeniyle bazı asayiş önlemleri alırken, Emniyet Müdürlüğü görevlileri yaptıkları uygulamalarla ile bayram öncesi tedbirleri en üst düzeye çıkardılar.

Çorum Valisi Mustafa Toprak, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için bayram süresince oluşabilecek sorunlarla ilgili olarak kamu kurum ve kuruluşlarının 24 saat süreli tedbir aldığını bildirdi.

Vatandaşların karşı karşıya kaldığı sorunların vakit geçirilmeden çözüleceğini belirten Toprak, "Başta su, kanalizasyon, elektrik, doğalgaz, telefon, sivil savunma ve sağlık olmak üzere kamu kurumları, bayram süresince arızalara karşı tedbirli olacaklar ve muhtemel arızalara karşı bulunduracakları nöbetçi elemanların isimlerini Valiliğimize bildireceklerdir" dedi.

Toprak, kurban derisi toplama faaliyetleri ile ilgili olarak Kurban Hizmetleri Komisyon kararında belirtilen hususlara azami dikkat edileceğini, polisin asayiş ve trafik düzenlemeleri konusunda tedbirler alacağını, Kaymakamlıkların da ilçelerinde benzer tedbirleri sağlayacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 17:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat SAGIR IP: 83.69.111.xxx Tarih : 18.12.2007 10:52:59

Efendim, ben sizi rusyadan rahatziz ediyorum.Gorevlerinizde sonsuz basarilar diliyorum,sizlerin ve butun Corum halkinin Kurban bayramini kutluyorum.Ben 14 yildir RUSYAda yasiyorum, sizden bir istirhamim olacak.Son aldigim bilgilere gore cocukluk arkadasim Hasan Cemal OZDES (internet googeldan) Corum emniyet mudur yardimcisiymis. yazacagim tel.no.sini ve internet adresimi kendisine ulastirirsaniz size minnettar olurum, saygilarimla...0079061144629 (murat2465@hotmail.com