2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Vekil eşleri Çorum'a hayran kaldı

MİLLETVEKİLİ EŞLERİ ÇORUM'A HAYRAN KALDI

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılışına katılmak için Çorum'a gelen Milletvekili eşleri Çorum'da büyük değişim olduğunu belirterek, Çorum'un Anadolu'nun incisi olduğunu söylediler.

Açılış törenine katılmak için Çorum'a gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in eşi Ümmühan Demir, AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdoğan'ın eşi Mine Bozdoğan ile yaklaşık 40 milletvekili eşi merkezin açılışının ardından Çorum turu attılar. Milletvekili eşlerine Vali Nurullah Çakır'ın eşi Cemile Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, Belediye Sanat Danışmanı Nilgün Çevik eşlik ettiler. Milletvekili eşleri ilk olarak Hıdırlığa giderek türbeleri ziyaret edip dua ettiler.

Daha sonra Çorum Müzesine geçen Milletvekili eşleri müzede bulunan eserleri inceledi. Çorum Müzesi'ne hayran kalan milletvekili eşleri, "Türkiye'nin en prestijli müzesi, görünüşü ile insanı büyülüyor. Çorum tarih kokan bir il daha fazla tanıtılması gerekir" diye konuştu.

Müzenin etnografya bölümünde gezen Milletvekili eşleri burada bol bol fotoğraf çektirdi. Müze ziyaretinin ardından şehir turu atan milletvekili eşleri son olarak İnci Restorant'ta mola vererek burada bir süre dinlendikten sonra Ankara'ya hareket ettiler.

Çorum Valisi Nurullah Çakır'ın eşi Cemile Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü Çorum'a gelen Milletvekili eşlerine Çorum leblebisi ile çeşitli hediyeler verdi.

MİLLETVEKİLİ EŞLERİ ÇORUM'A HAYRAN KALDI
MİLLETVEKİLİ EŞLERİ ÇORUM'A HAYRAN KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2011 Pazar 17:49:01
Güncelleme :20 Mart 2011 Pazar 18:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?