5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Yaralıyı hastaneye bırakıp kaçtı

YARALIYI HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir kişi yolda yaralı olarak bulduğunu iddia ettiği genci hastaneye bırakıp kaçtı.

İddialara göre, Çorum-Osmancık karayolunda 19 TA 811 plakalı araçla seyir eden İbrahim B.(46), yol kenarında yaralı bir şahıs gördü. İbrahim B., bunun üzerine yaralı Mustafa Kurşun'u(29) otomobile alarak Osmancık Devlet Hastanesi'ne getirdi.

Hastanede Mustafa Kurşun'un Dodurga ilçesi yol ayrımında bıçaklanmış olarak bulduğunu ve insanlık namına getirdiğini iddia eden İbrahim B., yaralı genci hastaneye bıraktıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'ne ifade vermeye gideceğini belirterek hastaneden kaçtı.

İbrahim B.'nin hastaneden 19 TA 811 plakalı araçla firar ettiğini tespit eden polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatırken hastaneye birlikte geldikleri Belgüzar Y.'yi(27) ise gözaltına aldı. Belgüzar Y., ifadesi alınmak üzere Laçin Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Kurşun ise, Osmancık Devet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından önce Çorum Devlet Hastanesi'ne daha sonra ise Ankara Etlik İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralıyı hastaneye bıraktıktan sonra ortadan kaybolan İbrahim B.'yi yakalamak için polis ve jandarma ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Firari İbrahim B. ve gözaltına alınan Belgüzar Y.'nin fuhuşa aracılık etmek gibi çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.

YARALIYI HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI
YARALIYI HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI
YARALIYI HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 13:19:00
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 14:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?