5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Yaşlı adamın çilesi

YAŞLI ADAMIN ÇİLESİ

Çorum'un Sungurlu ilçesinde her yağış sonrası tıkanan kanalizasyon boruları nedeniyle evine lağım suları dolan vatandaş yetkililerden yardım istedi.

Sungurluoğlu mahallesinde yaşayan Hacı Tıknazoğlu'na (75) ait evin bodrum katı yıllardır her yağış sonrasında kanalizasyon borularının tıkanması sonucu lağım suları altında kalıyor.

Bu gece yağış sonrası evini kanalizasyon suyu bastığını belirten Hacı Tıknazoğlu, "Bırakın sağanak yağışı, az bir yağmur yağdığında bile evimi su basıyor. Hemen belediyeyi arıyorum ama ilgilenen olmuyor" dedi.

Çoğu zaman lağım sularını evinden kovalarla kendi imkanlarıyla boşalttığını söyleyen Tıknazoğlu, "Bu gecede yağmur başlayınca korktum. Sabah kalktığımda korktuğum başıma geldi ve evi yine lağım suları bastı. Hemen belediyeyi aradım ama ilgilenen olmadı. Benden Başkan'ın evini aradım. Başkan Selahaddin Uzunkaya Ankara'da olduğu için hanımı çıktı. Sağ olsun benimle ilgilendi ve eve ekip gönderdi" dedi.

Sorunun bir seferliğine mahsus çözüldüğünü söyleyen Tıknazoğlu, "Şimdi boşalttık. Ama 24 saat geçmeden tekrar dolacak. Kalıcı bir çözüm bulunması gerekiyor. Pis kokudan dolayı eşim ve ben hasta olmaktan korkuyoruz. Yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştu.

YAŞLI ADAMIN ÇİLESİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 13:29:01
Güncelleme :11 Aralık 2010 Cumartesi 14:57:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?