5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Yeşil Sungurlu için elele

SUNGURLU'DA ÖĞRENCİLER FİDAN DİKTİ

Çorum Sungurlu Lisesi öğrencileri fidan dikti

Sungurlu Belediyesi tarafından temin edilen 100 adet batı ladini fidanı Sungurlu Lisesi 11. sınıfı öğrencileri tarafından Karşıya Mahallesi Parkında toprakla buluşturdu.

Sungurlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Rıza Tut denetiminde yapılan fidan dikim törenine Sungurlu Lisesi Coğrafya öğretmeni Sait Haşim Poyraz ile okul öğrencileri katıldı.

Park ve Bahçeler Müdürü Rıza Tut, "Sungurlu belediyesi olarak çevrenin korunmasına büyük önem veriyoruz. Çevre ile ilgili olarak çocuklarımızın daha bilgili bireyler olabilmesi için onlara eğitimler ve fidan dikimi konusunda öncülük sağlıyoruz. Günümüzün öğrencileri çevre konusunda çok duyarlı ve bilgililer. Öğrencilerimiz dikilen ağaçların, çiçeklerin, gönüllü bekçiliğini yapıyor. Daha önce park ve bahçeler müdürlüğümüz tarafından temin edilen batı ladini fidanları bugünde öğrencilerimiz tarafından

dikildi. İleriki dönemlerde diğer okul öğrencilerimizin de fidan dikmelerini sağlayacağız. Bu çalışmalar sayesinde ilçemiz yaşanabilir yeşil bir kent, modern ve çağdaş bir görünüm kazanacak. Bu çalışmalarda genç öğrencilerimizin de emeğini görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

SUNGURLU'DA ÖĞRENCİLER FİDAN DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 16:04:05
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 21:32:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?