5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Yoğurt pazarına modern görünüm

İSKİLİP YOĞURT PAZARI MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Çorum'un İskilip ilçesinde bir süre önce bakıma alınan yoğurt pazarı modern bir görünüme kavuşturuldu.

Pazar alanında bulunan ihtilaflı bina belediye hak sahiplerini karşılıklı diyaloglarının ardından yıkılırken, pazarda alışverişin belirli standartlar ve disiplin kuralları içinde rahatlıkla yapılabilmesi için üstü kapalı 25 adet stand yaptırıldı.

İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, yoğurt pazarını ilçenin imajına yakışır bir şekilde modernize ettiklerini söyledi. Pazarda yapılan çalışmalarla ilçe halkına rahat bir alışveriş imkanı sunduklarını dile getiren Sezer, "Halkımızdan gelen talepleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en güzel şekilde dinleyeceğiz. Yenilenen Yoğurt Pazarımız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 13:58:02
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 14:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
avcı IP: 88.254.242.xxx Tarih : 21.08.2010 11:58:56

Çok abartılmış bir haber. Söz konusu pazar, yer açısından yeterli olmayan satıcı ve alıcıların itiş kakış alışveriş yapmaya çalıştıkları bir ortam. Daha modern ve geniş üstü kapalı bir alana yapılacak yoğurt pazarı hem alıcılar ve hemde satıcılar için ve hemde İSKİLİP için çok daha güzel olur. Çarşının ortasında kurulan söz konusu pazar çarşı trafiğini de felç etmektedir. İSKİLİP daha modern daha güzel yatırımlara layık bir ilçedir...