5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Yol çalışmaları tam hız sürüyor

YENİ SANAYİ CADDELERİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TAM HIZ  SÜRÜYOR

Belediye tarafından yapılan ve tamamlandığında Çorum'un en prestijli bulvarlarından olacak Yeni Sanayi Caddesi'nde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında iki etap tamamlandı. Çiftlik Caddesi ile Farabi Caddesi arasında kalan gidiş ve geliş şeritleri 40 metre genişliğinde ve toplam 6 şerit olarak tamamlandı. Sonrasında ise Meydan Cami önünden Terminal kavşağına kadar olan bölümde çalışmalar tamamlanırken, Meydan Cami yanından Terminal'e kadar olan bölümde belediye ekipleri hummalı çalışmalarını sürdürüyorlar.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker ile birlikte yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Çiftlik Caddesi'nden başlayıp Yeni Sanayi Caddesi'nde devam edip Terminal Caddesi'nde son bulan yolda inşaat sezonu ile birlikte yol genişletme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Külcü, iki etapta inşaat çalışmalarını tamamladıklarını, üçüncü etap çalışmaların Terminal bölgesi olduğunu kaydederek, esnafı Küçük Sanayi Sitesi'nde dükkan bulmaları ve yapımına başlanacak olan yeni dükkanlardan dükkan satın almaları konusunda uyardı.

Çalışmaları altyapı yatırımı yapan diğer kurum veya firmalarla da koordineli şekilde yürüttüklerini kaydeden Başkan Külcü, "Belediyenin altyapı çalışmaları öncesinde YEDAŞ, Telekom ve Çorumgaz ile iletişime geçip koordineli bir çalışma yapıyoruz. Artık her asfalttan sonra yollarımız kazılmayacak. Yeni yaptığımız yollar şehrin prestij yolları olacak" şeklinde konuştu.

YENİ SANAYİ CADDELERİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TAM HIZ  SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 18:37:02
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 19:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?