2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Yolcular ortada kaldı

Aydın otobüs garajında dün gece hareketli anlar yaşandı. Bodrum'dan Çorum'a yolcu taşıyan bir seyahat firmasına ait otobüse Aydın Otogar çıkışında haciz işlemi nedeniyle el konuldu.

Otobüs seferden men edildiği için bodrumdan yola çıkan yaklaşık bir otobüs dolusu yolcu saatlerce otogarda beklemek zorunda kaldı.


Edinilen bilgiye göre dün akşam saat 17.00'de Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden yolcularını aldıktan sonra Çorum istikametine yola çıkan otobüs, saat 20.00'de Aydın'dan yolcularını alarak otogardan çıkış yapmak istedi. Polis tarafından yapılan bilgisayar sorgulamasında otobüsün bir haciz işlemi nedeniyle bağlanması gerektiği için çıkışına izin verilmedi.

23 Nisan tatili ve üniversitelerin ara dönemde olması nedeniyle firma yeni bir otobüs temin etmekte sıkıntı yaşadı. Saatlerce otogarda beklemek zorunda kalan yolcuların bazıları, biletlerini başka bir güne aldırırken, yolcular Kuşadası'ndan temin edilen bir otobüsle gönderilebildi. Bazı yolcular, kendilerini mağdur ettiği gerekçesiyle firmadan şikayetçi oldular.

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 14:16:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?