5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Zincirleme kaza: 7 yaralı

ÇORUM'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 7 YARALI

Çorum'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kazaya neden olduğu iddia edilen traktör sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kaza nedeniyle Çorum-İskilip karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapatıldı.

Edinilen bilgilere göre kaza Çorum-İskilip karayolunun 8. kilometresinde meydana geldi. İskilip istikametinden Çorum istikametine seyir hakinde olan Tuncer Özcan (26) yönetimindeki 19 DE 067 plakalı otomobil yol ortasında durduğu iddia edilen ve plakası alınamayan buğday yüklü traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil arkasında seyir halinde olan Abdullah B. yönetimindeki 19 KD 902 plakalı otomobilin üzerine düştü. Kazada 19 DE 067 plakalı otomobil hurdaya dönerken, otomobilde

bulunan Tülay Öztürk (22), Cem Öztürk (31), Umut Öztürk (5), Dursun Özcan (45), Şerife Özcan (44), Şahinnaz Özcan (44) ve sürücü Tuncer Özcan (26) yaralandı. Diğer ototmobilde bulunanlar ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi alındı. Kazaya neden olduğu iddia edilen traktör sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazanın ardından Çorum-İskilip karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapatıldı. Olay yerine çağrılan çekicilerin kaza yapan araçları olay yetinden kaldırmasının ardın yol araç trafiğine açıldı.

Jandarma ekipleri, kazanın ardından olay yerinden kaçan traktör sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

ÇORUM'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 7 YARALI
ÇORUM'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 7 YARALI
ÇORUM'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 7 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 01:59:03
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 13:12:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?