7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

'Zulmün Fotoğrafları' sergisi

Memur Sen ve İnsani Yardım Vakfı tarafından ortaklaşa organize edilen "Zulmün Fotoğrafları" konulu fotoğraf sergisini binlerce Çorumlu gezdi. 

İmza kampanyası ve görüşlerin de alındığı, İsrail'in Filistin'de ve Lübnan'da yaptığı zulümlerin anlatıldığı sergide, toplanan binlerce imza ve görüş Filistin Büyükelçiliği'ne ve Birleşmiş Milletler Ankara Temsilciliği'ne gönderilecek. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Memur Sen Çorum İl Başkanı Erol Kavuncu, Hürriyet Parkı'nda 3 gün boyunca devam eden sergiyi binlerce Çorumlu'nun gezdiğini ve vahşete tanık olunduğunu belirterek, serginin bugünden itibaren Sungurlu'da olacağını söyledi. Konuyla ilgili 10 bin adet broşür dağıttıklarını ifade eden Kavuncu, Cansuyu, Deniz Feneri ve İnsani Yardım Vakfı gibi kuruluşların da Lübnan ve Filistin'e yardım amacıyla hesap açtığını, açılan hesapların numaralarının da vatandaşlara bildirildiğini vurguladı. 

"Allah hiçbir millete böyle acı vermesin" diye konuşan Kavuncu, bu zulmün biran evvel durdurulmasını, Siyonist İsrail'in hak ettiği cezaya çarptırılmasını ve acilen yaraların sarılmasını istediklerini sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2006 Pazartesi 03:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?