8
Mayıs
2024
Çarşamba
İNSAN KAYNAKLARI

Sungurlu Belediyesi'nde kadro sevinci

Sungurlu Belediyesinde geçici işçi statüsünde çalışan 197 işçinin daimi kadroya geçmesi sebebiyle düzenlenen imza töreninde işçiler büyük sevinç yaşadı.

Belediye düğün salonunda yapılan törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ahmet Karacif, kadroları vermenin kendilerine nasip olduğundan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "En iyi yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır. Hükümetimizin disiplinli ve özverili çalışmasıyla Türkiye genelindeki belediyelerde geçici statüde çalışan işçilerimiz daimi kadroya geçmiştir. Bugün burada sizlerde imzalarınızı atarak artık kadrolu oluyorsunuz. Başbakanımızın Ramazan Bayramı öncesi söylediği gibi artık ülkemizde geçici işçi sıfatıyla kimse kalmayacaktır. İnanıyorum ki bundan sonra işinize daha sıkı sarılacaksınız. Kadroların hazırlanmasında emeği geçen başta Başbakanımıza, İçişleri Bakanımıza, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza, Başkan Yardımcılarıma, Personel Müdürlüğü çalışanlarına ve işçi temsilcilerine sizler adına ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu arada, sizlere bir de bayram müjdesi vererek, ikramiye alacaklarınızdan birer adet ikramiyenizi yatırıyoruz. Güle güle harcayın. Kadrolarınız hepinize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Daha sonra isim okunarak davet edilen işçiler imzalarını atarak daimi kadrolarına geçmiş oldular. İşçiler adına konuşma yapan İşçi Baş Temsilcisi Dursun Kanmış da, kadroların verilmesinde hazırlanmasında ve yürürlüğe girmesinde emeği geçen herkese tüm işçiler adına şükranlarını sundu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 19:13:48
Güncelleme :18 Aralık 2007 Salı 19:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?