18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET
Belediye Sayfaları

İkinci kez Yılın Belediye Başkanı

İskilip Belediye Başkanı Orhan Öztürk, Mahalli İdareler Hizmet Derneği tarafından düzenlenen ve 6 kategoride değerlendirilen Yılın Belediye Başkanı oylamasında, İlçe Belediye Başkanları içinde 1.'liği elde etti.

Mahalli İdarelere Hizmet Derneği'nin Internet sitesinde düzenlenen ve 3 bin 225 Belediye Başkanı'nın yarıştığı Yılın En Başarılı Belediye Başkanı'nın belirlendiği oylamada önce ilk 52'ye giren Başkan Öztürk, 2. oylamada da ilk 30 arasında yer alarak İlçe Belediye Başkanları içerisinde 1.'liği elde etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Merit Crystal Cowe Otel'de yapılan ödül törenine, Başbakan Recep Tayip Erdoğan, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, KKTC Cumhurbaşkanı M. Ali Talat ile kategorilerinde ödüle layık görülen Belediye Başkanları katılırken, Öztürk ödülünü İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun elinden aldı.

Yılın Belediye Başkanı olmasından dolayı teşekkür ettiğini söyleyen Orhan Öztürk, ''1 yıl boyunca süren bütün uygulamaların mercek altına alınarak Yılın Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmem, seçilmek kadar önemliydi

Doğrusunu isterseniz, oylama süreci içerisinde bu gelişmeleri işimin yoğunluğu nedeniyle yakından takip edemedim. Ancak başta İskilipliler olmak üzere, Türkiye'nin dört bir tarafından şahsıma oy veren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Öte yandan Başkan Öztürk, daha öncede Türkiye genelinde yayımlanan Tüketici Dergisi tarafından yapılan organizasyonda kaldırım işgalini engellemek konusunda yaptığı çalışmalar ve radikal kararları nedeniyle yılın Belediye Başkanı seçilmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2005 Cumartesi 12:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selahattin cördük IP: 83.135.132.xxx Tarih : 29.08.2005 07:16:35
bir iskilip li olarak gurur duydum, baskanimi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim.sevgi ve saygilarimisunarim.