17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Vali Topaca'dan Keleş'e veda ziyareti

Merkez Valiliği'ne alınan Düzce Valisi Ercan Topaca, görev yaptığı 9 aylık sürede her zaman Düzce Belediyesi'nin desteğini gördüğünü söyledi.

Merkez Valiliği'ne alınan ve Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'ne atanması beklenen Düzce Valisi Ercan Topaca, kurumlara veda ziyaretlerine başladı. İlk olarak Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret eden Vali Topaca, ilde görev yaptığı süre zarfında belediye ile çok iyi diyaloglar içerisinde çalıştıklarını ifade etti.

Topaca, "Düzce'de yaptığımız işlerde valilik ve belediye olarak ortak kararlar aldık, ortak takipte bulunduk. Ankara'da yaptığımız çalışmalarda belediye başkanları ve milletvekilleri ile gittiğimizde açılmayacak kapı imkansız. Düzce olarak birlik ve beraberlik içinde başardık. Belediye ile ortak harekette acaba belediye katılır mı diye bir tereddüt yaşamadım. Bize destek oldular. Benim görev alanıma giren konularda her zaman belediyenin desteğini yanımda buldum. Ben de her zaman belediyeye destek olmaya çalıştım. Tüm bunları, insanların yaşamını kolaylaştırmak, kenti yaşanabilir hale getirmek için yaptık" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise Vali Ercan Topaca'ya destek ederek, desteğinden dolayı teşekkür etti. Keleş, "Ankara'ya gittiğiniz de bize desteğinizin süreceğinden eminiz. Yerel yönetimler konusunda yapılacak olan reformlarda Ankara'da size ne kadar ihtiyaç var biliyorum. Yerel yönetim reformunu inşallah siz gerçekleştirirsiniz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Keleş, Vali Ercan Topaca'ya teşekkür plaketi verdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 18:40:50
Güncelleme :5 Şubat 2008 Salı 18:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?