3
Mayıs
2024
Cuma
SAĞLIK

Görele'de rehabilitasyon merkezi açıldı

Giresun’un Görele İlçesi’nde bedensel ve zihinsel engellilerin eğitimi ve gelişimi için bir rehabilitasyon merkezi açıldı.

İlçenin ilk özel rehabilitasyon merkezi olan 'Umut Dalı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışına İlçe Kaymakam vekili Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tamer Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz Cırıt, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci, AK Parti İçler Başkanı Tolga Erener ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Kaymakam vekili Ender Faruk Uzunoğlu,”Umarım çocuklarımız burada en güzel şekilde eğitimlerini sürdürürler. Çünkü en önemlisi zihinsel ve bedensel engellilerimizi topluma kazandırmak. İşte bu okul bunun en önemli aracıdır. Görele İlçesi’ne hayırlı olsun” dedi.

Umut Dalı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yaşar Öner ise Görele ve çevresinde zihinsel ve bedensel engelli birçok çocuğun bulunduğunu, amaçlarının bu çocukları topluma kazandırmak olduğunu söyledi. Öner, rehabilitasyon merkezlerinde 6 eğitimci, 6 da görevlinin bulunduğunu ifade ederek 3 katlı merkezlerinin vatandaşın hizmetinde olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından merkezin açılışı gerçekleştirildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 17:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa IP: 88.231.205.xxx Tarih : 18.12.2007 08:49:36

ilçemizin ilk özel eğitim merkezi memleketimize hayırlı olsun. Böyle bir eğitim merkezinin memleketimde açılmasından dolayı çok gurur duydum. Genç ve dinamik kadroya başarılar dilerim. ümraniye/istanbul