4
Mayıs
2024
Cumartesi
PİRAZİZ - GİRESUN

Öner Hekim


Giresun’un Piraziz İlçesi’ne hayırsever işadamı Öner Hekim tarafından yaptırılacak olan sağlık ocağının temeli bugün törenle atıldı.

İlçe merkezine yaptırılan sağlık ocağının temel atma törenine, Giresun Vali Vekili Ömer Karaman, işadamı Öner Hekim, Piraziz Kaymakamı Yüksel Çelik, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel ve davetliler katıldı. Törende konuşan işadamı Öner Hekim, 30 yıl önce ailesi ile gurbete gittiklerini ancak yıllar sonra yatırım yapmak için tekrar Giresun’a döndüklerini söyledi. Hekim, bundan sonra da Giresun ve Piraziz ilçesine yönelik hizmetlerinin süreceğini belirtti.

Giresun Vali Vekili Ömer Karaman ise Öner Hekim gibi hayırseverlerin Giresun için büyük şans olduğunu ifade etti. Karaman, Öner Hekim gibi isimlerin artmasının Giresun’a önemli kazançlar sağlayacağını vurguladı. Konuşmaların ardından Giresun Vali Vekili Ömer Karaman, hayırsever işadamı Öner Hekim tarafından yaptırılan sağlık ocağının temeline ilk harcı döktü. Hayırsever işadamı Öner Hekim tarafından yaptırılan sağlık ocağı 150 milyar liraya mal olacak.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar