7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Salihoğlu'ndan her camiye bir bayrak

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu ziyaret ettiği köylerin camilerine Türk Bayrağı hediye ediyor. Gümüşhane'de gittiği her köyün camiine bayrak veren Salihoğlu: "Bayraksız cami kalmayacak." dedi.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, köy gezilerine devam ediyor. Yağlıdere grup yolunda incelemelerde bulunan Salihoğlu burada proje yüklenicisi firmanın yetkililerinden bilgi alarak çalışmaları yerinde izledi. İl Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Pir ve Yol Şube Müdürü Fahri Uçan'la inşaatı devam eden yolda incelemelerde bulunan Salihoğlu daha sonra Merkez Aktutan köyünü de ziyaret etti.

İlk olarak Aktutan Köyü Cabri Mahallesi'ne uğrayan Salihoğlu KÖYDES projesi kapsamında meydanı bulunan köylerin bu alanlarının asfalt yerine parke taşı döşenmesi talimatı vererek köy meydanlarında parke taşının asfalta göre daha estetik ve uzun ömürlü olduğunu söyledi. Vali Salihoğlu daha sonra Ömer Efendi (Cabri) Camisi'nin önünde bulunan Türk Bayrağını yenisiyle değiştirdi. Görevli imama cami içindeki boyaların yöre mimarisine uygun olarak yapılması gerektiğini söyleyen Salihoğlu, gittikleri her köyün camisine Türk Bayrağı hediye ettiklerini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2007 Pazar 14:50:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?