30
Nisan
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

SP'nin adayı Duman oldu

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duman oldu.

Parti teşkilatı tarafından düzenlenen yemekli toplantıda merkez ilçe İl Genel Meclisi adayının da Kasım Yeşil olduğu açıklanırken, önümüzdeki günlerde tüm ilçe ve beldelerin Belediye Başkan adayları için tanıtım toplantısı düzenleneceği ifade edildi.

Kent merkezindeki bir lokantada yapılan toplantıya katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, 12 yıldan beri iktidar olan AK Parti hükümetinin dış politika, iç politika açısından geldiği durumu ve nereye gittiğini değerlendirdi. Hükümetin her seçimden önce üç nokta uyguladığını savunan Yıldırım, "Gerginlik politikası ülkemizi çatışma noktamıza getirmiştir. Şuanda devlet kurumları arasında kaos, çürüme, çekişme ve çatışma var. Yönetim erkleri birbiriyle tamamen kavgalı hale geldi. Böyle ülke yönetilir mi? Erbakan hocamız sana böyle mi öğretti?" dedi.

SP İl Başkanı Avukat Akın Demir, her zaman kavga ve çatışmalardan uzak duran bir teşkilat olduklarının altını çizerek Gümüşhane'de seçimin huzur ve sükun içerisinde geçmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duman ise yıllardır bu şehirde yaşadığını ve esnaflık yaptığını belirterek şehrin sorunlarını çok iyi bildiğini ve projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2014 Salı 11:45:14
Güncelleme :30 Ocak 2014 Perşembe 09:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?