7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

24 yıl sonra tapulu oldu sıra ruhsatta

Gümüşhane Devlet Hastanesi 24 yıl aradan sonra Sağlık Bakanlığı'nın tapulu hastanesi olduğu bildirildi. Başhekim Uzman Dr. Cemalettin Atalay ile Hastane Müdürü Hami Özçubukçu, "Sıra hastanemizin belediyeden ruhsatını almaya geldi" dedi. 

1981 yılında yapımına başlanılan ve 1983 yılında yapımı tamamlanarak hizmete açılan Gümüşhane Devlet Hastanesi 24 yıl aradan sonra Sağlık Bakanlığı'nın tapulu hastanesi oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Hastane Başhekimi Uzman Dr. Cemalettin Atalay ve Hastane Müdürü Hami Özçubukçu, "1983 yılında Daltaban Mahallesi'nde 9 bin 470 metrekarelik alana yapılan hastanemizin arsası varislerine ulaşılamamıştı. Ancak, aradan geçen 24 yıl sonra mevcut 15 varise ulaşılarak hukuki sorunlar çözülmüş ve şu anda hastanemiz tapulu olarak Bakanlığımız hastanesi olma özelliğine kavuşmuştur" dedi. 

Atalay ve Özçubukçu, "Hastanemizin tapusu olmadığı için belediyeden ruhsat da alınamamıştı. Sıra ruhsata geldi. En kısa zamanda Belediye Başkanlığı'na başvurarak hastanemizin ruhsatını da almış olacağız" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 12:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELMA YAVUZ IP: 212.175.222.xxx Tarih : 18.04.2007 16:50:39
ben istanbuldan selma gümüşhaneliyim 2 yıldır istanbuldayım burada çalışıyorum hastanemizin tapusunu almanıza çok sevindim hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim gümüşhanede evimiz hemen hastanenin karşısında kardeşim GÜLSEREN YAVUZ hastanenizde stajer olarak eğitim almaktadır onu çok özledim herkese selemlar. inşallah en kısa zamanda ruhsatıda alısınız. gümüşhaneyi çok özledim. SAYGILARIMLA İST'DAN SELMA YAVUZ