6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

'5 bin üyeden biri ol' kampanyası

Gümüşhane Valiliği’nin Gümüşhanespor kulübüne destek olmak amacıyla başlattığı “5 bin üyeden biri ol” kampanyasında Vali Enver Salihoğlu’da kulübe üye oldu.


Valilik toplantı salonunda, vali yardımcısı Hasan Erkal, ilçe kaymakamları, kurum müdürleri ve kulüp yöneticilerinin katıldığı basın toplantısı ile kampanyayı başlatan Vali Salihoğlu, burada kulüp üyelik dilekçesini imzalayarak vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile birlikte kulübe üye oldu

.
Vali Salihoğlu daha sonra konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Valilik, Belediye ve kamu kurum kuruluşları olarak Gümüşhanespor’un desteklenmesi gerektiğini belirterek Gümüşhaneli işadamlarının kulübe her zaman katkıda bulunduğunu söyledi. Salihoğlu bu desteğin tabana yayılması gerektiğini ifade ederek, “Gümüşhanespor’un kent halkı, kamu görevlileri ve il dışında yaşayan Gümüşhanelilerin de benimsenmesi ve desteklenmesi gerekiyor.

Bu nedenle Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz bir çalışma yaparak ‘5 bin üyeden biri ol’ kampanyası başlatarak bütün çalışanları üye oldu. Biz Valilik kulübü bu kampanya ile desteklemek istiyoruz. Gümüşhane ve Gümüşhane dışında derneklere üye olan ve kamu görevlisi hemşehrilerimizin aynı zamanda Gümüşhanespor’a da üye olmasını istiyoruz. Bu kampanyaya katılan hemşehrilerimiz Gümüşhanespor’un maddi ve manevi gücünü arttıracaktır.” şeklinde konuştu.

Kulüp tüzüğüne göre üyelerin ayda en az 5 YTL aidat ödemesi gerektiğinin altını çizen Salihoğlu, Gümüşhanelilerin bu ücreti ödemekten kaçınmayacağına ve kimsenin ekonomik durumunu da etkileyeceğine inanmadığını söyledi.
Vali Salihoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gümüşhanespor Gümüşhane’nin birleştirici bir unsurudur. Yönetim kurulunda hiçbir siyasi ayrım göstermeden bütün partilerden, her ilçeden, belediye başkanlarından güzel bir birliktelik oluşturulmuştur. Bütün Gümüşhanelileri, Gümüşhanespor’u sevenleri, derneklerimizi, sivil toplum kuruluşlarımızın tümünü, vakıflarımızı, yurt içinde ve yurtdışında olan bütün kuruluşlarımızı Gümüşhanespor’a üye kaydetmeye davet ediyorum.”
Gümüşhanespor Kulübü yöneticisi Ali Ateş ise Gümüşhanespor’un tüm Gümüşhanelilerin ortak paydası olduğunu belirterek bugüne kadar Gümüşhanelilere Gümüşhanespor’dan daha fazla heyecan veren hiçbir etkinliğin olmadığını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 14:17:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?