6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

70 yaşında 900'lü hat mağduru

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nun göreve başlamasının ardından her hafta Salı günü düzenlenen 'Halk Günü' toplantıları devam ediyor.


Vali Enver Salihoğlu'nun Kelkit ilçesinde temaslarda bulunması nedeniyle bugün Valilik Toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Demiral başkanlık etti.


Yardım taleplerinin çoğunlukta olduğu toplantıda en ilginç talep ise Şiran ilçesinin Seydibaba köyünde yaşayan Ş.Ş (70) adlı vatandaştan geldi. Geçtiğimiz yıllarda ev telefonundan kendi bilgisi dışında 900'lü hatların arandığını ileri sürerek kendisine 2007 yılının Eylül ayında 820 YTL borç çıkarıldığını belirten Şeker, kendisinin üç ayda bir aldığı 250 YTL'lik yaşlılık maaşı dışında gelirinin olmadığını söyledi.


Kaymakamlık ve Savcılık nezdinde de girişimlerde bulunduğunu ancak sonuç alamadığını iddia eden Şeker, borcun faiziyle birlikte her gün arttığını, yetkililere maaşını üç ayda bir aldığını söylediği halde herhangi bir ödeme kolaylığı sağlanmadığını ifade ederek, "Yetkililere maaşı aldığım bankadan sözleşme yapalım, alın paranızı dedim. Ama üç ayda bir maaş aldığım için aylık taksitleri ödeyemiyorum" dedi.


Vali Yardımcısı Mehmet Demiral, konuyu Türk Telekom, Kaymakamlık ve Savcılık nezdinde araştıracaklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 18:34:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?